Доставка на цветя

 

С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на www.cvetiakalina.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от ЛТ Ауто ООД, описани на тази страница.

1. Задължения и допълнителни плащания.

1.1. При покупка на продукти показани на www.cvetiakalina.com, се задължавате да изплатите на www.cvetiakalina.comстойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес или нужни, за да го получите от офиса на фирмата.

1.2. При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микросметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.

1.3. Цените www.cvetiakalina.comса обявени в български лева и с включен ДДС. Ако плащате чрез конвертиране от друга валута чрез услуги като PayPal, E-Payили кредитна карта, всички разходи или загуби, свързани с конвертирането от български лев към валутата, в която плащате, са за ваша сметка.

2. Условия за получаване на продукти.

2.1. Всички продукти, показани на страниците www.cvetiakalina.com, може да получите и на място в магазин Калина на адреса гр. Велинград бул. „Съединение” , посочен на страницата за контакти, но само при условие, че имате предварителна поръчка и потвърждение от наш сътрудник отпреди не по-малко от 3 часа преди желаното от Вас време за получаване на продуктите .

2.2. С оглед безпроблемно доставяне на поръчките до заявените адреси www.cvetiakalina.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но си запазва правото да замени куриерската фирма с други спедиторски фирми или да не използва услугите на тези фирми.

2.3. Условията за доставка и цените за доставка са продиктувани от условията на фирмите, предоставящи куриерски услуги. Ако желаете да получите своите продукти чрез друг вид пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, може да се свържете с нас чрез телефонен разговор, за да уточним детайлите около изпращането.

2.4. www.cvetiakalina.com не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

2.5. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон за връзка с него и Вас.

2.6. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време пратката може да бъде доставена на негов колега (при доставка в офис, магазин и др.), роднина (при доставка в дома), рецепция (при доставка в хотел) а при липсата на опция за доставка пратката ще бъде върната.

3. Условия за работа със сайта.

3.1. За да поръчвате стоки и продукти от страниците на www.cvetiakalina.com е нужно да предоставите валиден e-mailадрес и телефон за контакти, както и трите си имена и ЕГН за издаване на фактура на физическо лице или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.

3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът www.cvetiakalina.comможе да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ.

3.3. Екипът www.cvetiakalina.comправи всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки www.cvetiakalina.com.

3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на 0892 37 03 85

4. Рекламации

4.1.      Според ЗЕТ и ЗЗП имате право да върнете получената стока в 7-дневен срок и ще ви бъде възстановена пълната заплатена от вас сума, без транспортните разходи и разходите, свързани с метода на заплащане, както и тези за застраховане на продукта, ако сте имали такива. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари, инструкции) на закупеното изделие.

4.2. Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за продажба или са в следствие на действия на екипа на www.cvetiakalina.com

5. Материали на сайта

5.1. Всички статии и други материали на страницата са обект на авторски права според Закона За Авторско Право на РБ и принадлежат на www.cvetiakalina.com

5.2. Всички или повечето материали на страниците www.cvetiakalina.com са публично достъпни и могат да се разпространяват и копират свободно при условие, че бъде публикувана връзка към оригиналния материал без тагове като noindex/nofollow.

5.3. Снимките на продукти, публикувани в магазина на www.cvetiakalina.com са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.

6. Продукти и тяхното описание

6.1. Всички фотографии на продуктите публикувани в онлайн платформата www.cvetiakalina.com са примерни и не гарантираме сто процентовата идентичност на поръчания продукт с този, който се използва за примерен, но се задължаваме да бъде с максимална точност и прилика.

6.2. Всеки съставен елемент от публикуваните тук продукти (www.cvetiakalina.com) подлежи на промяна при възникнала липса в търговския обект, за което ще бъдете информирани предварително от наш представител.

7. Изменения на условията

Изменението или замяната на тези условия от страна на www.cvetiakalina.com има сила за страните по договор за продажба, сключен преди изменението или замяната на общите правила и условия, ако задълженията на някоя от страните не са изпълнени изцяло към момента на изменението или замяната на общите условия, ако купувачът не е заявил писмено в срок от пет дни от получаването на известие на продавача за изменението или замяната на общите условия, че отхвърля изменението или замяната им.

Следните ‘’Условия за ползване’’ съставляват основата на Вашата връзка с www.cvetiakalina.com. Прочетете ги внимателно, в тях са изложени правата и задълженията ни. Достъпът до уеб- страницата ни се контролира стриктно и www.cvetiakalina.com си запазва правата периодично за променя, заменя, замества, прекратява или премахва, без предизвестие, всякаква информация, услуга или продукт.

В случай, че не сте съгласни с нашите условия не пристъпвайте към закупуване.

1.      Промени в уеб-страницата

www.cvetiakalina.com има право да променя или подобрява информацията, данните, услугите или продуктите в уеб страницата, както и да прекратят уеб-страницата, по всяко време, без предизвестие.

www.cvetiakalina.com също има право да променя условията по всяко време. Промените ще влизат в сила незабавно.

www.cvetiakalina.com  има право да прекъсва достъпа до уеб-страницата поради дейности свързани с поддръжка, съображения за сигурност на мрежата или фосмажорни обстоятелства (пр. война, наводнения, земетресение и т.н). В този период на ограничен достъп happy-flowers.bg нямa задължение да обещетява или компенсира потребителите си.

2.      Закупуване на продукт

За да закупите продукт от нашата уеб-страница не е необходимо да се прави регистрация. Когато изберете продукт трябва да следвате стъпките, които са ви зададени. Много важен момент е когато попълвате информацията относно личните ви данни да бъдете коректни в изписването, защото при евентуална ваша грешка или пропуск www.cvetiakalina.com не носи отговорност.

След успешно заплащане на продуктите www.cvetiakalina.com ще потвърди вашата поръчка на посочен от вас имейл адрес.

3.      www.cvetiakalina.com не носи отговорност ако:

·         Поръчката е отказана от получателя

·         На посочения адрес няма никой, който да приеме пратката

·         Ако сте въвели грешни дати или лични данни и нинформация

 

4.      Информация за плащания и доствка

Плащанията могат де се извършват чрез пет варианта:

·         чрез дебитна или кредитна карта през системата ePay.bg

·         банков превод

·         наложен платеж

·         в брой на посочен от вас адрес (тази опция е валидна само за физически лица или фирми, с които happy-flowers.bg има действащ договор)

·         в брой на посочените адреси на нашите търговски обекти в гр.София

Доставката се извършва от личните куриери на www.cvetiakalina.com или оторизирана куриерска фирма. Доставката се извършва на посочен от Вас адрес, дата и час. Сума за доставка не се начислява.

5.      Оплаквания или проблеми

В случаите, в които имате оплаквания или проблеми относно съвмесната ни работа, молим да ни информирате своевременно. Така екипът наwww.cvetiakalina.com ще може да реагира бързо, така че да удовлетвори вашите потребности и да останете доволни. Можете да се свържете с нас на посочените на уеб-страницата телефони или имей адрес.

6.      Промяна или анулиране

Вие можете да промените или анулирате поръчката до 12 часа преди датата на доставка. Промени водещи до нарастване на цената се начисляват и стават незабавно дължими.

7.      Законодателство

Прилагането и тълкуването на настоящите ‘’Условия за ползване’’ се ръководят от действащото в момента законодателство на република България.

Настоящата уеб-страница се управлява от фирма ЛТ Ауто ООД

www.cvetiakalina.com съблюдава високи етични стандарти и осигурява пълна конфиденциалност и защита на Вашата лична информация и данни. Гарантираме Ви, че при никакви условия няма да предоставим дадената от вас инфорнация на трети страни.